No. 2 Strength 100 ml. Essential

DKK 810,00

Beskrivelse

No.2 Strength 
essential oil blend
Eucalyptus, rosemary & frankincense
Oplev byKorsholms signaturkombinationsduft med eucalyptus, rosmarin og frankincense, der virker opfriskende, stimulerende og støtter luftvejene samt koncentrationsevnen.
Denne essentielle olie er til dig, der har brug for et energiboost og gerne vil skabe mental klarhed, for eksempel hvis du føler dig tung og træt eller skal præstere noget ekstra. Vi anbefaler den også ved forkølelse og hovedpine.
Med denne olie kan du skabe en skøn, ren og opfriskende atmosfære i hjemmet, klinikken, under din praksis, eller hvor du ønsker at skabe ekstra velvære.

Olien er velegnet til både professionelt brug på spa- & wellness-steder, til saunagus, aromaterapi, yoga eller massage og andre terapiformer eller til brug i hjemmet, eller når du ønsker at pifte hverdagen op.

Sådan får du glæde af No.2 Strength pure essential oil blend:
Tilføj 5 dråber til din duft-/aromalampe sammen med vand. Det giver den lækreste aromaterapi i hjemmet for eksempel på badeværelset, når du har behov for at skabe en afslappende stemning, i soveværelset, eller når du trænger til at skabe en sanselig fornemmelse og komme ned i gear.
Laver du saunagus, er olien fantastisk til at understøtte en fornemmelse af klarhed og fokus samt en rensende effekt i respirationsvejene
Brug olien som en del af et duftritual, for eksempel hvis du arbejder som yogalærer eller har din egen praksis. Gnid et par dråber i hænderne eller under fødderne, inden din yogapraksis eller før afspænding. Kan især anbefales til yin, restorativ og kundalini yoga, hvor du arbejder dybere med åndedrættet.
Det kan også være helt vidunderligt med en parfumefolie, du kan bruge dagen igennem, eller når du er ude at rejse. Så nemt er det: Tilføj cirka 20 dråber til olie til 10 ml neutral olie som for eksempel mandel- eller jojobaolie. Kom den på en lille flaske, og brug den i løbet af dagen, når du har brug for at friske dig op på en naturlig måde.
Brug duften som en del af din meditationspraksis, hvor du tager et par dybe vejrtrækninger, mens du har enten et par dråber på halsen, håndfladerne eller i en aromalampe for at opnå en dybere følelse af ro, og hvis du gerne vil skabe jordforbindelse.
Tilføj cirka 10 dråber til en neutral vegetabilsk bæreolie som for eksempel jojoba, mandel- eller kokosolie, og smør kroppen ind, som du plejer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “No. 2 Strength 100 ml. Essential”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.