No. 1 Balance 10 ml. Essential

DKK 130,00

På lager

Kort beskrivelse

Beskrivelse

No.1 Balance 
pure essential oil blend
Vetiver, bergamot & clary – sage
En unik blanding essentielle olier med byKorsholms signaturduft af vetiver, bergamot og musketel-salvie, der virker afstressende og balancerende på krop og sind.
Denne essentielle olie er til dig, der ønsker et øjebliks ro midt i en travl hverdag, har brug for at samle tankerne eller skabe en skøn, ren og forfriskende atmosfære i hjemmet, klinikken, under din praksis, eller hvor du ønsker at skabe ekstra velvære.
Olien er velegnet til professionelt brug på spa- & wellness-steder, til saunagus, aromaterapi, yoga eller massage og andre terapiformer, eller til brug i hjemmet, eller når du ønsker at pifte hverdagen op.

Sådan får du glæde af No.1 Balance pure essential oil blend:
Tilføj 5 dråber til din duft-/aromalampe sammen med vand. Det giver den lækreste aromaterapi i hjemmet for eksempel på badeværelset, når du har behov for at skabe en afslappende stemning, i soveværelset, eller når du trænger til at skabe en sanselig fornemmelse og komme ned i gear.
Laver du saunagus, er olien fantastisk til at understøtte en fornemmelse af ro, koncentration og nærvær.
Brug olien som en del af et duftritual, for eksempel hvis du arbejder som yogalærer eller har din egen praksis. Gnid et par dråber i hænderne eller under fødderne, inden din yogapraksis eller før afspænding. Kan især anbefales til yin, restorativ og kundalini yoga, hvor du arbejder dybere med åndedrættet.
Det kan også være helt vidunderligt med en parfumefolie, du kan bruge dagen igennem, eller når du er ude at rejse. Så nemt er det: Tilføj cirka 20 dråber olie til 10 ml neutral olie som for eksempel mandel- eller jojobaolie. Kom den på en lille flaske og brug den i løbet af dagen, når du har brug for at friske dig op på en naturlig måde.
Brug duften som en del af din meditationspraksis, hvor du tager et par dybe vejrtrækninger, mens du har enten et par dråber på halsen, håndfladerne eller i en aromalampe for at opnå en dybere følelse af ro og gerne vil skabe jordforbindelse.
Tilføj cirka 10 dråber til en neutral vegetabilsk bæreolie som for eksempel jojoba, mandel- eller kokosolie, og smør kroppen ind, som du plejer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “No. 1 Balance 10 ml. Essential”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.