MUHIMO

I 2008 rejste jeg til Indien for første gang, hvor jeg blandt andet rejste rundt oppe omkring Himalaya bjergene, nærmere betegnet Dahramsala, her forelskede jeg mig ikke bare i den fantastiske natur , bjerggeder og de buddiske munke, men købte mig også fattig i de lækreste Cashmere tørklæder. Der gik næsten en sport i at trisse rundt i de små huleagtige forretninger, hvor jeg blev budt på te og på grund af min nysgerrighed og interesse, blev jeg præsenteret for de fineste kvaliteter sjaler, og hvert sted blev de ”serveret” med en længere historie , som var de skatte fra Alladins hule.

Muhimo betyder betydningsfuld og det er præcis, hvad tørklæderne får dig til at føle. De er multifunktionelle og kan bruges året rundt.

Min sans for kvalitet, æstetik og interesse for rene materialer og produkter har altid været en naturlig del af mig og historien om tørklæderne samt hele det omkringliggende univers, voksede sig stille og roligt til mere end en interesse.

Passionen for naturen, wellness og kærligheden til Indien forenes smukt i Muhimo`s reneste og fineste kvalitet Cashmere. Tørklæderne væves i hånden på gamle væve og efter gamle traditioner, hvilket gør dem stærke og meget varme trods de føles tynde og fine.

Tørklæderne er i naturlige nuancer, da de ikke er farvede, er det de farver gederne har. Dyrene lider ingen skade eller ubehag under klipningerne. Ulden til tørklæderne kommer fra det inderste lag, hvilket er det lag der holder dem varme, når de græsser helt oppe omkring Himalaya bjergene. 

Str. L måler: 105×210 Pris 2500kr 

Str. XL måler: 140×285 Pris 3500kr 

Send forespørgsel

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.