No. 3 Calm 10ml. Essential

DKK 130,00

På lager

Beskrivelse

No.3 Calm 
essential oil blend
Lavender & ceder
Giv dig selv en helt særlig og sanselig oplevelse med byKorsholms signaturduft med lavendel og cedertræ, der virker beroligende, afspændende og giver en dyb følelse af velvære. Oliens unikke sammensætning skaber en fantastisk synergi, der virker afslappende ved anspændthed i både krop og sind. Duftolien er perfekt, når du har brug for ekstra ro eller før sengetid, hvor du for eksempel kan påføre et par dråber under fødderne eller i nakken.
Brug den også til at skabe en skøn, ren og rolig atmosfære i hjemmet, klinikken, under din praksis, eller hvor du har behov for en ekstra følelse af velvære.

Olien er velegnet til professionelt brug på spa- & wellness-steder, til saunagus, aromaterapi, yoga eller massage og andre terapiformer, eller til brug i hjemmet, eller når du ønsker at pifte hverdagen op.

Sådan får du glæde af No.3 Calm pure essential oil blend:
Tilføj 5 dråber til din duft-/aromalampe sammen med vand. Det giver den lækreste aromaterapi i hjemmet for eksempel på badeværelset, når du har behov for at skabe en afslappende stemning, i soveværelset, eller når du trænger til at skabe en sanselig fornemmelse og komme ned i gear.
Laver du saunagus, er olien fantastisk til at understøtte en fornemmelse af afspænding, ro og velvære. Perfekt til aften gus og som godnatpille.
Brug olien som en del af et duftritual, for eksempel hvis du arbejder som yogalærer eller har din egen praksis. Gnid et par dråber i hænderne eller under fødderne, inden din yogapraksis eller før afspænding. Kan især anbefales til yin, restorativ og kundalini yoga, hvor du arbejder dybere med åndedrættet.
Det kan også være helt vidunderligt med en parfumefolie, du kan bruge dagen igennem, eller når du er ude at rejse. Så nemt er det: Tilføj cirka 20 dråber til olie til 10 ml neutral olie som for eksempel mandel- eller jojoba olie. Kom den på en lille flaske, og brug den i løbet af dagen, når du har brug for at friske dig op på en naturlig måde.
Brug duften som en del af din meditationspraksis, hvor du tager et par dybe vejrtrækninger, mens du har enten et par dråber på halsen, håndfladerne eller i en aromalampe for at opnå en dybere følelse af ro, og hvis du gerne vil skabe jordforbindelse.
Tilføj cirka 10 dråber til en neutral vegetabilsk bæreolie for eksempel mandel- eller kokosolie, og smør kroppen ind, som du plejer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “No. 3 Calm 10ml. Essential”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.