Historien

By Korsholm er stiftet og ejet af Mette Korsholm, som har mere end 20 års professionel erfaring indenfor sundhed og behandling. Hun er uddannet som massør, ergoterapeut, life coach og i holistisk biomedicin.

I mange år har hun rejst til Indien, hvor hun hvert år har modtaget Ayurvediske behandling.

Ayurveda er en mere end 5000 år gammel filosofi (Ayur=liv Veda=videnskab).

Efter at have oplevet effekten af de ayurvediske olier, voksede interessen og udviklede sig over en årrække til kropsolierne No.1 Balance, No.2 Strengt og No.3 Calm.

Olierne er tilpasset den nordiske livsstil i duft og koncentration uden at gå på kompromis med kvalitet og effekt.

De er sammensat efter gamle metoder og opskrifter i samarbejde med en Ayurvedisk læge i Indien. Produkterne er 100% naturlige og består hver især af en helt unik sammensætning, urter og dufte, som støtter kroppens egen heling og giver velvære.

By Korsholm er et nytænkende og brobyggende brand, hvor østens mystik og visdom møder vestens æstetik og sanselighed.

Kvalitet, originalitet, bæredygtighed og virkning er nøgleord, der har været i fokus hele vejen. 

Olierne kan bruges af alle der ønsker de mange fordele af Ayurveda – Dette gælder også massører, som søger intensitet og dybde i deres behandlinger.

Olierne kan indsmøres over hele kroppen dagligt eller efter behov. De kan med fordel varmes op inden brug, for en øget følelse af ro og velvære.

Videoen viser og henviser til By Korsholms youtube kanal, hvor du bla. kan se lidt mere om, hvordan olierne fremstilles. 

Jeg er stolt af at en passion, som startede med at være en hobby, er blevet til netop disse olier. De kan bruges af professionelle, hvor man går efter en dybere effekt i sine behandlinger, men samtidig er de velegnede til personligt brug i hverdagen eller når der er brug for ekstra pleje.

Olierne er til alle der ønsker øget velvære og at pleje sin krop på en sund og naturlig måde.

De 3 olier, dækker de behov jeg selv har haft i mine godt 20 år som professionel behandler, men også savnet derhjemme, da jeg har haft svært ved at finde olier der virkelig plejer, fugtmætter min tørre hud og trækker hurtigt ind.

Jeg nyder at havbade året rundt og at gå i sauna, min hud har altid haft brug for ekstra omsorg og pleje for ikke at blive irriteret og tør. Det problem har jeg heldigvis ikke længere, da olierne er super fugtgivende og trænger let ind.