Favoritkit

DKK 795,00

Ryd

Favorit kittet består af tre olier af din ynglings variant. 1 stk. 10ml. 1 stk. 100ml. 1 stk. 500ml.
Med dette kit er du altid dækket ind af din ynglingsolie, lige meget hvor du er eller skal hen.

Den lille olie er perfekt at have med på weekend turen, i håndbagagen, farten eller i håndtasken. Den mellem er perfekt i “sports”tasken, til sommerhuset, på ferien eller hvor man nu har brug for den, uden at skulle flytte den store med rundt. Da den indeholder 100ml. kan den også godt gå med i håndbagagen i lufthavnen. Den store er flot at have stående på badeværelset eller i soveværelset, hvor dens stabilitet og pumpen gør det nemt at bruge af den fx. efter bad, inden senge tid mv. Stil den et sted, hvor du ser den og derfor bruger den oftere.  Den er også praktisk at have, til at kunne fyldt over i de små flasker, som er nemmere at have med sig rundt omkring.

Obs. du kan vælge mellem pumpe og pipette på 100ml. flasken (mellem str.). Ved at skrive hvilken en variant du ønsker i kommentar feltet, før du tjekker ud af shoppen. Skriver du ikke noget, kommer den automatisk med pumpe!

Olierne er fyldt med næring til dig og din krop uanset, hvilken variant du vælger. Du kan sagtens bruge dem en eller flere gange dagligt. Du kan bruge dem på specifikke områder af kroppen eller over hele kroppen.

Obs! Det er en kropsolie og ikke en ansigtsolie, selvom de fleste kan bruge dem i ansigtet skal du være opmærksom på dette, hvis du har sensitiv hud,  da olierne er meget koncentrerede og indeholder æteriske olier.

Kender du ikke varianterne endnu, kan du læse mere om dem herunder, inden du beslutter dig:

  • No.1 Balance – læs mere om Balance
  • No.2 Strength – læs mere om Strength
  • No.3 Calm – læs mere om Calm

Her kan du bla. se, hvordan olierne tilberedes

YouTube – By Korsholm

Vælg produkt

No.1 Balance, No.2 Strength, No.3 Calm

By Korsholm olien er et 100% rent og naturligt produkt uden tilsætning af kemi. Den består af en unik sammensætning urter, tilført sesamolie og æteriske olier. Produktet er fremstillet i Indien efter gamle metoder og opskrifter i samarbejde med en Ayurvedisk læge. De udvalgte urter er brugt i flere 1000 år indenfor Ayurvedisk behandling. Produktet er af højeste kvalitet og har gennemgået eu – certificering, er sikkerhedsvurderet og testet for urenheder. Olien er fremstillet med bæredygtighed i fokus og i største respekt for naturen.

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.